Telefon

0264215114

Email

grupscolarsomes@yahoo.com

Program de funcționare

Relatii cu plublicul: Luni - Vineri: :12:00 - 14:00

Pentru că se apropie „Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală” și „Ziua Internațională a Siguranței pe Internet”, Twinkl invită școlile din România să participe la Concursul de poezie „Cuvintele vindecă” pentru de a celebra nonviolența, respectul reciproc, prietenia și fraternitatea.

Pe 30 ianuarie marcăm Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală, iar pe 9 februarie Ziua Internațională a Siguranței pe Internet. Noi, la Twinkl, credem că e necesar să ne amintim de puterea tămăduitoare a bunătății și s-o înmulțim cu fiecare ocazie.  

Știm deja că, folosite greșit, cuvintele dor, dar ele pot să și aline, să vindece, să repare, dacă sunt împletite cu dragoste. De aceea invităm elevii din clasele primare, gimnaziale și din licee să scrie poezii (individuale sau de grup), bazate pe teme precum nonviolență, prietenie, fraternitate și respect și să le înscrie la Concursul de poezie „Cuvintele vindecă”. 

Poeziile trimise vor fi colectate și publicate de editura și platforma educațională internațională Twinkl, într-o carte digitală (sau broșură).  În plus, atât elevii, cât și unitățile școlare, vor primi certificate oficiale de participare.

Elevii vor avea două săptămâni la dispoziție să scrie poeziile (4 februarie -23 februarie). Fiecare poezie trebuie să fie originală și să respecte temele concursului (nonviolență, prietenie, fraternitate, respect reciproc).

Poeziile vor fi colectate de către d-na profesor Rus Flavia. 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *