Telefon

0264215114

Email

grupscolarsomes@yahoo.com

Program de funcționare

Relatii cu plublicul: LUNI: 12-14 MARȚI: 8-9; 16-18 MIERCURI: 12-14 JOI: 8-9, 16-18 VINERI: 12-14

Elevii claselor a VII-a A și a VIII-a de la Liceul Tehnologic Special Dej, au participat la o primă activitate la Liceul Tehnologic Someș din cadrul proiectului IMPACT „Întinde mâna, vreau să mă cunoști”.

Elevii din ambele școli au avut ocazia de a se cunoaște prin jocuri: „Îmi place… pentru ca…”, „Floarea”, ” Colorează-mi lumea” și „Prenumele și mingea”

Elevii au socializat și și-au exprimat gândurile și sentimentele prin comunicare verbală și joc indiferent de vârstă, sex, dizabilitate, rasă, etnie, origine, religie sau statut economic.

Activitățile proiectului vor consta în principal în ateliere de lucru, unde elevii şi profesorii vor realiza o serie de activități: activități de cunoaștere și socializare, jocuri interactive, confecţionare de obiecte decorative, activități ecologice, în aer liber, activități culinare.

Cunoașterea diferitelor aspecte ale vieţii, socializare, stabilirea de relaţii de prietenie și colegialitate, între elevii celor două școli sunt argumente ce vor susţine acest proiect.

Prin acest proiect se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor/ tinerilor de a trăi împreună, într-o societate unică şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.

Voluntarii dăruiesc, voluntarii învaţă, voluntarii experimentează, voluntarii lucrează in echipă.

A ne implica în activităţi de voluntariat înseamnă a ne dezvolta empatia, sensibilitatea sufletească, dăruirea, atenţia la nevoile celor din jurul nostru.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *